Szállítás

Összegyűjtöttünk minden lényeges információt a szállítással kapcsolatban.

A megrendelt csomagokat a Csomagnet.hu közreműködésével szállítjuk ki, ahol több futárcég ajánlatából tudjuk kiválasztani az Ön csomagjának való legalkalmasabb szállítási partnert. Mivel törékeny, érzékeny árukról van szó, ezért nagy odafigyeléssel csomagolunk be minden egyes terméket több réteg papírral, illetve buborfóliával, valamint a kartondoboz is 5 rétegű papírból készül. Több darab termék esetén a csomag is nagyobb, nehezebb, így mindig azt a futárcéget fogjuk választani, amelyik az adott csomag méretére és súlyára a legkedvezőbb ajánlatot ajánlja.

Ezért fix szállítási díjat csak maximum 5kg-os csomag súlyig tudunk adni, ami bruttó 1599 ft.

5kg feletti csomag, illetve 60.000ft rendelés felett külön értesítjük a szállítási díjról, illetve a szállítás módjáról. Ha valaki utánvéttel szeretne fizetni, akkor a szállítási díjon felül még utánvét kezelési költségre kell számítania, ami , ami egységesen: bruttó 399 ft.

Ezen költség megtakarítása céljából javasoljuk a teljesen biztonságos Barion online bankkártyás fizetés használatát, vagy fizethet közvetlen banki átutalással is (Kecső Krisztián – Takarék Bank: 50468809-10001813-00000000)

A fizetési módot minden esetben a “Pénztár” oldalon, a megrendelés feladása előtt választhatja ki.

Ha extra csomagolásunk ellenére a termék véletlenül sérülten érkezne meg, lehetőleg még a dobozból való kivétel előtt készítsenek fotót, amit küldjenek el az info@kkdesigngallery.hu email címre, és meg fogjuk találni a legjobb megoldást a problémára.

A leírtakon felül ha bármi kérdés még felmerülne hívhatnak a 06 30/983 7696-os telefonszámon.

Rendelések kezelése

Megrendelést regisztrálva, és regisztráció nélkül is leadhat. A regisztráció nélküli vásárláshoz is minden esetben szükséges megadni a nevet, szállítási címet, email címet, illetve telefonszámot, hogy esetleges személyes egyeztetés esetén minél hamarabb fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot, illetve a futár cégek részére minél több információ rendelkezésre álljon a sikeres csomag kézbesítéshez.

Minden megrendelésről visszaigazolást küldünk. A hétfőtől-péntekig leadott megrendeléseket a visszaigazolást követően 48 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak.

A webáruházban szereplő termékeket igyekszünk mindig raktáron tartani, ennek ellenére előfordulhat hogy egyes cikkekből néhány napos készlethiány kialakulhat, vagy több darab rendelése esetén nem áll rendelkezésre a teljes mennyiség. Ebben az esetben vagy a visszaigazolásban feltüntetjük a várható szállítási időt, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot és személyesen egyeztetünk.