Szállítás

Összegyűjtöttünk minden lényeges információt a szállítással kapcsolatban.
A megrendelt csomagokat kivétel nélkül a GLS Hungary Kft közreműködésével szállítjuk ki a vásárláskor megadott címre. Ha GLS csomagpontra szeretné kérni a csomagját, akkor annak címét kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni. Országosan több mint 400 településen több mint 900 GLS Csomag Pont áll rendelkezésre.

A vásárló a futárszolgálattól e-mailben értesítést kap. A GLS értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően, valamint értesítés érkezik a kiszállítás napjának reggelén is, amikor a kiszállító futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást.

A szállítási díj bruttó 1599 Ft (Barion, és banki átutalás esetén).

Utánvétes fizetés esetén a szállítási díj: bruttó 1999 Ft.

Ezen költségek megtakarítása céljából javasoljuk a teljesen biztonságos Barion online bankkártyás fizetés használatát, vagy a banki utalást.

Banki átutalás esetén a csomagot az összeg beérkezése után tudjuk a futárszolgálat felé lejelenteni.
Az utaláshoz az adatok:

  • Takarék Bank
  • Kedvezményezett neve: Kecső Krisztián
  • Számlaszám: 50468809-10001813-00000000

Amennyiben a csomag terjedelme vagy súlya, ezáltal értéke magas, lehetséges hogy nem futárral szállítunk, hanem személyesen juttatjuk el a csomagot, ezekben az esetekben mindig felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval.

Mivel törékeny, érzékeny árukról van szó, ezért nagy odafigyeléssel csomagolunk be minden egyes darabot, több réteg papírral, illetve buborfóliával, valamint a kartondoboz is 5 rétegű papírból készül.

Ha extra csomagolásunk ellenére a termék véletlenül sérülten érkezne meg, lehetőleg még a dobozból való kivétel előtt készítsenek fotót, amit küldjenek el az info@kkdesigngallery.hu email címre, és díjmentesen újra küldjük azt a terméket.

A leírtakon kivül ha bármi kérdés még felmerülne, hívjanak a 06 30/983 7696-os telefonszámon.

Tisztelettel: Kecső Krisztián

Rendelések kezelése

Megrendelést regisztrálva, és regisztráció nélkül is leadhat. A regisztráció nélküli vásárláshoz is minden esetben szükséges megadni a nevet, szállítási címet, email címet, illetve telefonszámot, hogy esetleges személyes egyeztetés esetén minél hamarabb fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot, illetve a futár cégek részére minél több információ rendelkezésre álljon a sikeres csomag kézbesítéshez.

Minden megrendelésről visszaigazolást küldünk. A hétfőtől-péntekig leadott megrendeléseket a visszaigazolást követően 48 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak.

A webáruházban szereplő termékeket igyekszünk mindig raktáron tartani, ennek ellenére előfordulhat hogy egyes cikkekből néhány napos készlethiány kialakulhat, vagy több darab rendelése esetén nem áll rendelkezésre a teljes mennyiség. Ebben az esetben vagy a visszaigazolásban feltüntetjük a várható szállítási időt, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot és személyesen egyeztetünk.